Love is all around – eller hur var det nu med släkten?

Ännu är det ju ett tag kvar innan det är dags att börja planera julen mer i detalj. Och ännu är det lite tid kvar innan julefriden tar slut för somliga. För det där med att få ihop körschema, matschema och schema för julklapparna – ja det kan ta sin tid och kraft! Det är många viljor som ska fram.

Vi bor i ett väldigt långt land. Det kan bli många timmars körning i mörker och kanske snöblask. Å ena sidan. Å andra sidan kan det vara härligt att få ses igen. Ännu finns pandemins restriktioner ganska färskt i minnet hos de flesta av oss. Och hos många är just denna del den stressigaste på hela julen.

Så, hur gör du och din familj? Berätta här i bloggen eller skriv på Facebooksidan för FiraJul.nu som du hittar här.

Julens startskott!

Så, för oss som är genuina jultokar går nu startskottet för att på allvar börja tänka och drömma jul! För min egen del går tankarna till julen större delen av året. Mycket är kopplat till vad jag kan lägga upp på sidan firajul.nu och vad mer jag kan förgylla livet med som är julrelaterat.

Min familj är inte helt och hållet på samma spår som jag. Så för att hålla julefriden på topp lyssnar jag oftast på julmusik i mina lurar, så att övriga familjen inte hinner tröttna på den innan jul. Men under hösten när min längtan blir allt starkare händer det att jag spelar en och annan låt högt. Och sjunger av hjärtats lust därtill!

Den musik som verkligen tänder julgnistan hos mig är Michael Bublés album Christmas där min favoritlåt är Cold December Night. Har du inte hört den förut så hittar du den här i spellistan FiraJul.nu – julmusik relax på Spotify och hela albumet hittar du här, också på Spotify.

Och idag är det precis 12 veckor kvar till julafton!