Baka åtta julgodsaker på åtta timmar

Det lackar mot jul och du hade kanske velat hinna med mer. Alla de där goda kakorna och vörtbrödet skulle du vilja ha på julbordet. Knäck, kanske lite mörk chokladtryffel, för att inte tala om ischokladen. Men vad är väl en bal på slottet…

Räddningen finns här! Om du kan avvara en timme en kväll och sedan åtta timmar nästa dag, ja då kan du få ett julbord som dignar av godsaker.

Här har vi satt ihop ett bakschema som gör det möjligt för dig att baka inte mindre än åtta julgodsaker på åtta timmar, plus lite förberedelsetid.

Längre ner på sidan hittar du tre pdf-filer för nedladdning. Den ena innehåller alla recepten och instruktioner för vad du behöver och vad du behöver förbereda. Den andra filen är en lista över alla ingredienser summerade, samt en uppräkning av hur mycket du behöver av allt. Den sista filen är hela schemat, där hela dagen är uppdelad i 15-minutersintervaller och där det tydligt står vad du behöver göra och när.

När vi testkörde vårt eget schema tejpade vi upp alla recepten på en dörr i köket och hade schemat nära till hands hela tiden.