FiraJul.nu är Sveriges mest omfattande webbplats om julen.

Här finns allt för julen: julens traditioner, recept, pyssel, reportage, julens trender och Sveriges största samling av julmarknader.

Tanken på en webbplats om julen föddes inför julen 2004. Då började arbetet med att bygga upp en webbplats och samla information till den. Sedan starten har vi bytt utseende några gånger men tror att vi har hittat en bra form inför julen 2009, och det är i sin nya kostym som du ser webbplatsen idag.

FiraJul.nu drivs av Agnes Hedberg, som också driver mediabyrån Wera Media i Linköping. Tillsammans med frilansare och andra intresserade fylls webbplatsen på med ny information hela tiden. Vi har genom åren haft över 500.000 besökare och får ständigt brev om hur uppskattat innehållet hos oss är.

Vill du veta mer, inleda ett samarbete eller saknar någon information? Kontakta oss!

Om FiraJul.nu
söndag 21 oktober 2018
  • Öka texttorlek
  • Återställ textstorlek
  • Minska textstorlek
     Startsida Vackra julklappar Slå in vackra paket

Slå in vackra paket

Det finns många olika sätt att slå in paket på. Nedan får kan du se några filmer och kanske får du nya tips och idéer.

Dämpa omgivningsljus (klicka utanför videon för att komma tillbaka hit) Annica Thorberg, Sveriges enda professionella presentinslagerska, lär dig måtta presentpapper och ta till vara på pappersbitar och snörstumpar.
Dämpa omgivningsljus (klicka utanför videon för att komma tillbaka hit) Annica Thorberg, Sveriges enda professionella presentinslagerska, gör en japansk presentinslagning.
Dämpa omgivningsljus (klicka utanför videon för att komma tillbaka hit) Slå in ett paket med en vacker dekoration på toppen.
Dämpa omgivningsljus (klicka utanför videon för att komma tillbaka hit) Att slå in ett cylinderpaket vackert är inte alltid det lättaste, här får du lite tips.
Dämpa omgivningsljus (klicka utanför videon för att komma tillbaka hit) Ett annorlunda sätt att slå in ett paket så att när pappret ska av delas det i två delar. (Engelskt tal)
Dämpa omgivningsljus (klicka utanför videon för att komma tillbaka hit) Med en rejäl bit vanligt presentsnöre kan du skapa den vackraste blomman.