FiraJul.nu är Sveriges mest omfattande webbplats om julen.

Här finns allt för julen: julens traditioner, recept, pyssel, reportage, julens trender och Sveriges största samling av julmarknader.

Tanken på en webbplats om julen föddes inför julen 2004. Då började arbetet med att bygga upp en webbplats och samla information till den. Sedan starten har vi bytt utseende några gånger men tror att vi har hittat en bra form inför julen 2009, och det är i sin nya kostym som du ser webbplatsen idag.

FiraJul.nu drivs av Agnes Hedberg, som också driver mediabyrån Wera Media i Linköping. Tillsammans med frilansare och andra intresserade fylls webbplatsen på med ny information hela tiden. Vi har genom åren haft över 500.000 besökare och får ständigt brev om hur uppskattat innehållet hos oss är.

Vill du veta mer, inleda ett samarbete eller saknar någon information? Kontakta oss!

Om FiraJul.nu
måndag 12 november 2018
  • Öka texttorlek
  • Återställ textstorlek
  • Minska textstorlek
     Startsida Planera för en jul utan stress Ladda ner planeringsschema

Ladda ner planeringsschema

Den som är ute i god tid ökar chanserna för att få en stressfri jul. Ladda ner våra fina planeringsscheman för 2011 och sätt upp hemma så att alla i hushållet får vara delaktiga. Klicka på den planering du vill ha så laddar du ner den som en pdf-fil.
En julplanering i A4-format, dekorerad med julröda hjärtan.
En julplanering i A4-format, dekorerad med gröna änglar.En julplanering i riktigt stort format, A3. Du skriver ut två A4 som du monterar enkelt klistrar ihop.