FiraJul.nu är Sveriges mest omfattande webbplats om julen.

Här finns allt för julen: julens traditioner, recept, pyssel, reportage, julens trender och Sveriges största samling av julmarknader.

Tanken på en webbplats om julen föddes inför julen 2004. Då började arbetet med att bygga upp en webbplats och samla information till den. Sedan starten har vi bytt utseende några gånger men tror att vi har hittat en bra form inför julen 2009, och det är i sin nya kostym som du ser webbplatsen idag.

FiraJul.nu drivs av Agnes Hedberg, som också driver mediabyrån Wera Media i Linköping. Tillsammans med frilansare och andra intresserade fylls webbplatsen på med ny information hela tiden. Vi har genom åren haft över 500.000 besökare och får ständigt brev om hur uppskattat innehållet hos oss är.

Vill du veta mer, inleda ett samarbete eller saknar någon information? Kontakta oss!

Om FiraJul.nu
måndag 12 november 2018
  • Öka texttorlek
  • Återställ textstorlek
  • Minska textstorlek
     Startsida Julsånger

Julens vackra sånger

Att sjunga hör julen till, och många av våra gamla julvisor berättar mycket om våra traditioner från förr. Här har vi samlat många av de populäraste visorna, från advent till Lucia och ända fram till påska. Samla familj och vänner och stäm upp i munter julsång!

Om du saknar någon sång, kontakta oss så ska vi försöka ta med den om upphovsrätten tillåter det, eller så hjälper våra nissar dig att finna den.

Titta i menyn till vänster så hittar du julsångerna.

Om du har ett konto hos Spotify kan du lyssna på våra julsånger där, se direktlänk vid varje julsång hos oss.

En spellista med de sånger som finns här på FiraJul hittar du här.

Fler spellistor från FiraJul kommer inom kort på Spotify.