FiraJul.nu är Sveriges mest omfattande webbplats om julen.

Här finns allt för julen: julens traditioner, recept, pyssel, reportage, julens trender och Sveriges största samling av julmarknader.

Tanken på en webbplats om julen föddes inför julen 2004. Då började arbetet med att bygga upp en webbplats och samla information till den. Sedan starten har vi bytt utseende några gånger men tror att vi har hittat en bra form inför julen 2009, och det är i sin nya kostym som du ser webbplatsen idag.

FiraJul.nu drivs av Agnes Hedberg, som också driver mediabyrån Wera Media i Linköping. Tillsammans med frilansare och andra intresserade fylls webbplatsen på med ny information hela tiden. Vi har genom åren haft över 500.000 besökare och får ständigt brev om hur uppskattat innehållet hos oss är.

Vill du veta mer, inleda ett samarbete eller saknar någon information? Kontakta oss!

Om FiraJul.nu
söndag 18 november 2018
  • Öka texttorlek
  • Återställ textstorlek
  • Minska textstorlek
     Startsida Julgransdekorationer

Julgransdekorationer

Eget pynt i granen är fint att titta på och inte särskilt dyrt att göra. Du kan göra allt från enkla girlanger till avancerade stjärnor.

Skriv ut mallen i pdf här.


Du behöver
vitt papper eller metallpapper
sytråd
sax
papperskniv

Gör så här:
Rita av och klipp ut mallarna. Lägg tre ark papper på varandra, vik högen i mitten. Lägg en av mallarna mot den vikta kanten och rita av. Klipp ut figuren och skär ut eventuellt mönster. Veckla ut pappersfiguren. Sy på maskin eller för hand de tre figurerna längs den vikta linjen. Vik ut alla sex sidorna och figuren är klar.