FiraJul.nu är Sveriges mest omfattande webbplats om julen.

Här finns allt för julen: julens traditioner, recept, pyssel, reportage, julens trender och Sveriges största samling av julmarknader.

Tanken på en webbplats om julen föddes inför julen 2004. Då började arbetet med att bygga upp en webbplats och samla information till den. Sedan starten har vi bytt utseende några gånger men tror att vi har hittat en bra form inför julen 2009, och det är i sin nya kostym som du ser webbplatsen idag.

FiraJul.nu drivs av Agnes Hedberg, som också driver mediabyrån Wera Media i Linköping. Tillsammans med frilansare och andra intresserade fylls webbplatsen på med ny information hela tiden. Vi har genom åren haft över 500.000 besökare och får ständigt brev om hur uppskattat innehållet hos oss är.

Vill du veta mer, inleda ett samarbete eller saknar någon information? Kontakta oss!

Om FiraJul.nu
söndag 18 november 2018
  • Öka texttorlek
  • Återställ textstorlek
  • Minska textstorlek
     Startsida Julens lekar Julgransplundring

Äppelätning

Minst fyra deltagare
Ni behöver snöre och lika många äpplen som deltagare

Knyt snören om lika många äpplen som deltagare. Spänn upp ett snöre i ansiktshöjd och häng upp äpplena. Var och en ställer sig framför ett äpple med händerna bakom ryggen. På en bestämd signal börjar alla äta av sitt äpple.

Den som ätit mest av sitt äpple när en minut gått har vunnit. Det gäller alltså att äta fort och det utan att använda händerna.