FiraJul.nu är Sveriges mest omfattande webbplats om julen.

Här finns allt för julen: julens traditioner, recept, pyssel, reportage, julens trender och Sveriges största samling av julmarknader.

Tanken på en webbplats om julen föddes inför julen 2004. Då började arbetet med att bygga upp en webbplats och samla information till den. Sedan starten har vi bytt utseende några gånger men tror att vi har hittat en bra form inför julen 2009, och det är i sin nya kostym som du ser webbplatsen idag.

FiraJul.nu drivs av Agnes Hedberg, som också driver mediabyrån Wera Media i Linköping. Tillsammans med frilansare och andra intresserade fylls webbplatsen på med ny information hela tiden. Vi har genom åren haft över 500.000 besökare och får ständigt brev om hur uppskattat innehållet hos oss är.

Vill du veta mer, inleda ett samarbete eller saknar någon information? Kontakta oss!

Om FiraJul.nu
måndag 12 november 2018
  • Öka texttorlek
  • Återställ textstorlek
  • Minska textstorlek
     Startsida Julens lekar

Julens glada lekar

altFör den som vill förena nytta med nöje är en stjärnpromenad ett utmärkt alternativ. Gå ut i vinterkvällen och räkna adventsstjärnor i de fönster du ser. Gör en tävling av det om ni är flera, vem ser stjärnorna först?

Nu när julafton är förbi och julklapparna inte känns lika spännande kan en lek för hela familjen kanske vara något. I den här leken är det bra att komma ihåg vad som brukar finnas på ett julbord.

Försök hitta maten som gömmer sig bakom namnen nedan. När ni har löst finns facit här.

Nisse Spall Ylva Slakt Siv Gadrack Göran Grisstyr
Tyra Pingpod Per Savtelje Signar Primas Vilma Törp
Lasse Dartböld Lisa Lataram Ulf Stik Lina Sjukk
Lasse Pryt Tor Siback Sten Frans Sosselej Ulla K Brött