FiraJul.nu är Sveriges mest omfattande webbplats om julen.

Här finns allt för julen: julens traditioner, recept, pyssel, reportage, julens trender och Sveriges största samling av julmarknader.

Tanken på en webbplats om julen föddes inför julen 2004. Då började arbetet med att bygga upp en webbplats och samla information till den. Sedan starten har vi bytt utseende några gånger men tror att vi har hittat en bra form inför julen 2009, och det är i sin nya kostym som du ser webbplatsen idag.

FiraJul.nu drivs av Agnes Hedberg, som också driver mediabyrån Wera Media i Linköping. Tillsammans med frilansare och andra intresserade fylls webbplatsen på med ny information hela tiden. Vi har genom åren haft över 500.000 besökare och får ständigt brev om hur uppskattat innehållet hos oss är.

Vill du veta mer, inleda ett samarbete eller saknar någon information? Kontakta oss!

Om FiraJul.nu
söndag 21 oktober 2018
  • Öka texttorlek
  • Återställ textstorlek
  • Minska textstorlek
     Startsida

Annons julmarknad

Annonsera julmarknaden

Här fyller du i uppgifter som du vill ska synas i annonsen.


Kostnad för en annons är 295:- exkl moms, mer information under rubriken Villkor längre ner på denna sida.

Om det är fri entré, markera med kryss

Här kan du ladda upp en logga eller en bild från restaurangen. Bilden måste ha formatet gif eller jpg och vara högst 0,5 Mb.

Sätt kryss för det som stämmer på julmarknaden






Här fyller du i faktureringsuppgifter. Inga kontaktuppgifter förs vidare till tredje part utan används endast då FiraJul behöver komma i kontakt med annonsören.

Villkor för annonsering


En annons kostar 295:- exkl moms och oavsett hur länge den ligger publicerad. Betalningsvillkoren är 10 dagar. Betalning sker i förskott. En faktura skickas till den epost som uppges i formuläret. Annonsen publiceras så snart betalning har registrerats.


Annonsören tar ansvar för uppladdade bilder och skickar inte material som skyddas av upphovsrättslagen.

Villkor *

Skriv in tecknen du ser i bilden nedan