FiraJul.nu är Sveriges mest omfattande webbplats om julen.

Här finns allt för julen: julens traditioner, recept, pyssel, reportage, julens trender och Sveriges största samling av julmarknader.

Tanken på en webbplats om julen föddes inför julen 2004. Då började arbetet med att bygga upp en webbplats och samla information till den. Sedan starten har vi bytt utseende några gånger men tror att vi har hittat en bra form inför julen 2009, och det är i sin nya kostym som du ser webbplatsen idag.

FiraJul.nu drivs av Agnes Hedberg, som också driver mediabyrån Wera Media i Linköping. Tillsammans med frilansare och andra intresserade fylls webbplatsen på med ny information hela tiden. Vi har genom åren haft över 500.000 besökare och får ständigt brev om hur uppskattat innehållet hos oss är.

Vill du veta mer, inleda ett samarbete eller saknar någon information? Kontakta oss!

Om FiraJul.nu
onsdag 23 augusti 2017
  • Öka texttorlek
  • Återställ textstorlek
  • Minska textstorlek
     Startsida

Annons julbord

Annonsera julbordet

Här fyller du i uppgifter som du vill ska synas i annonsen.


Kostnad för en annons är 395:- exkl moms, mer information under rubriken Villkor längre ner på denna sida.

Här kan du ladda upp en logga eller en bild från restaurangen. Bilden måste ha formatet gif eller jpg och vara högst 0,5 Mb.

Här fyller du i faktureringsuppgifter. Inga kontaktuppgifter förs vidare till tredje part utan används endast då FiraJul behöver komma i kontakt med annonsören.


Villkor för annonsering


En annons kostar 395:- exkl moms och oavsett hur länge den ligger publicerad. Betalningsvillkoren är 10 dagar. Betalning sker i förskott. En faktura skickas till den epost som uppges i formuläret. Annonsen publiceras så snart betalning har registrerats.


Annonsören tar ansvar för uppladdade bilder och skickar inte material som skyddas av upphovsrättslagen.

Villkor *