FiraJul.nu är Sveriges mest omfattande webbplats om julen.

Här finns allt för julen: julens traditioner, recept, pyssel, reportage, julens trender och Sveriges största samling av julmarknader.

Tanken på en webbplats om julen föddes inför julen 2004. Då började arbetet med att bygga upp en webbplats och samla information till den. Sedan starten har vi bytt utseende några gånger men tror att vi har hittat en bra form inför julen 2009, och det är i sin nya kostym som du ser webbplatsen idag.

FiraJul.nu drivs av Agnes Hedberg, som också driver mediabyrån Wera Media i Linköping. Tillsammans med frilansare och andra intresserade fylls webbplatsen på med ny information hela tiden. Vi har genom åren haft över 500.000 besökare och får ständigt brev om hur uppskattat innehållet hos oss är.

Vill du veta mer, inleda ett samarbete eller saknar någon information? Kontakta oss!

Om FiraJul.nu
söndag 21 oktober 2018
  • Öka texttorlek
  • Återställ textstorlek
  • Minska textstorlek
     Startsida

Planeringsschema i fickformat

Vårt planeringsschema i fickformat skriver du ut och monterar ihop till en liten bok att ha med i väskan. Skriv först ut första sidan, lägg in pappret på nytt i skrivaren, men rotera det ett halvt varv och skriv ut på andra sidan. Följ sedan de svaga markeringarna för var du ska klippa och klipp till sist bort de vita kanterna runt om.

Eller skriv ut något av våra specialanpassade planeringsblad och sätt upp på kylskåpet eller annan synlig plats. Är du ensam så ta en stunds funderare över en kopp the eller kaffe och tänk ut vad du vill få ut av just den här julen. Har du familj, samla alla efter middagen en kväll och prata igenom allas önskemål och funderingar. Bjud in de andra familjemedlemmarna att göra egna noteringar på planeringsbladet.

Ladda ner pdf