FiraJul.nu är Sveriges mest omfattande webbplats om julen.

Här finns allt för julen: julens traditioner, recept, pyssel, reportage, julens trender och Sveriges största samling av julmarknader.

Tanken på en webbplats om julen föddes inför julen 2004. Då började arbetet med att bygga upp en webbplats och samla information till den. Sedan starten har vi bytt utseende några gånger men tror att vi har hittat en bra form inför julen 2009, och det är i sin nya kostym som du ser webbplatsen idag.

FiraJul.nu drivs av Agnes Hedberg, som också driver mediabyrån Wera Media i Linköping. Tillsammans med frilansare och andra intresserade fylls webbplatsen på med ny information hela tiden. Vi har genom åren haft över 500.000 besökare och får ständigt brev om hur uppskattat innehållet hos oss är.

Vill du veta mer, inleda ett samarbete eller saknar någon information? Kontakta oss!

Om FiraJul.nu
söndag 21 oktober 2018
  • Öka texttorlek
  • Återställ textstorlek
  • Minska textstorlek
     Startsida

Julälskarnas egen tv-kanal


Julen kommer tidigt i år, i alla fall för de som är bosatta i utlandet och kan få se utbudet på den nya filmkanalen True Christimas. Den 24 september var premiär för i år och nu visas julfilmer, gamla som nya, dygnet runt, till början av januari 2019.

För oss som bor i Norden är inte kanalen tillgänglig ännu, bara de som kan se utbudet från Sky, Virgin och Freeview i Storbritannien kommer kunna frossa i julfilmer.

Läs mer om kanalen i tidningen Sun.